Hugh Hefner gaat voor één vrouw

Is Hugh Hefner dan eindelijk zijn wilde haren aan het verliezen? De Playboymagnaat liet The New York Post weten dat hij het zat is om meerdere vrouwen tevreden te houden en dat hij al zijn aandacht wil schenken aan zijn huidige vriendin, Crystal Harris (rechts).

“Ook al heeft ze haar eigen ambities, het belanrijkste is haar leven in onze relatie. Het probleem met de andere vrouwen was dat ze te veel aan hun eigen carrière dachten. Dit is meer als echte liefde”, vertelt de 84 jarige Hefner openhartig.

Hefner had ook nog commentaar op de heren Tiger Woods en Jesse James. “Wanneer je gaat trouwen, ga je een verbintenis aan. Ik heb een hoop vriendinnen gehad, maar dat was niet hetzelfde als vreemd gaan. Ik ga niet vreemd. In tegenstelling tot de twee heren, ben ik erg eerlijk over wat ik doe”.

Lees ook:‘Tiger Woods had affaires met 120 vrouwen’
Lees ook:Tiger Woods: liefje nummer zeven is een pornoster (foto’s)
Lees ook:‘Tiger Woods heeft geen buitenechtelijke zoon’
Lees ook:Minaressen Tiger Woods & Jesse James een eigen tv-programma?
Lees ook:Grijpgrage Tiger Woods nu zelf bedrogen door vriendin!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>