Acteur Corey Haim (38) dood gevonden

Acteur en tieneridool Corey Haim (38) is dood gevonden, hij overleed waarschijnlijk aan een overdosis. Haim was vooral bekend door de film Lucas en The Lost Boys. Haim bezocht in 2000 al eens een afkickkliniek, maar blijkbaar zonder succes…

Haim zou woensdag rond half 4 in de ochtend (lokale tijd) overleden zijn aan een overdosis pillen. Haim zou deze mogelijk opzettelijk hebben ingenomen. Hij werd buiten westen gevonden in een appartement in Oakwood. Zijn moeder was op dat moment thuis. Haim werd met spoed naar het ziekenhuis in Burbank gebracht waar men constateerde dat de acteur was overleden.

Lees ook:Tiger Woods nam een overdosis
Lees ook:‘Weduwnaar Brittany Murphy pleegt zelfmoord’
Lees ook:Peaches Geldof toch overleden aan overdosis drugs?
Lees ook:The Real World acteur Joey Kovar (29) overleden
Lees ook:Justin Bieber met spoed naar het ziekenhuis

1 Reacties // Reageer

One thought on “Acteur Corey Haim (38) dood gevonden

  1. mark

    Wat zonde! Echt een schok! Ik was wel een fan van zijn films. The Lost Boys is een klassieker. Lucas is heel goed en ontroerend. Kijk ook eens naar License To Drive en Silver Bullet. Jaren ’80 nostalgie… :(

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>