Mick Jagger had een affaire met Angelina Jolie!

Mick Jagger

Het blijkt dat Mick Jagger en Angelina Jolie meer delen dan hun volumineuze lippen. De twee zouden namelijk tot twee maal toe met elkaar gerommeld hebben. En dat terwijl Mick Jagger nog getrouwd was met Jerry Hall!

Dit zou bekend worden gemaakt in een boek over Hollywood’s gouden paar Brad Pitt en Angelina Jolie. De schrijver van het boek beschuldigt Angelina er van een affaire te hebben gehad met Rolling Stone Mick Jager ten tijde van zijn huwelijk met Jerry Hall. Jenny Paul claimt dat Angelina in 1997 met Jagger begon te daten nadat ze verscheen in de videoclip Anybody Seen My Baby? en in 2003 wederom een korte relatie met de zanger zou hebben gehad.

Lees ook:Mick Jagger geeft zijn dochter weg
Lees ook:Georgia May Jagger erft papa’s vlezige lippen
Lees ook:MICK JAGGER flirt er lustig op los!
Lees ook:Zus van L’wren Scott boos op Mick Jagger
Lees ook:Jerry Hall geeft zich bloot

1 Reacties // Reageer

One thought on “Mick Jagger had een affaire met Angelina Jolie!

  1. Laatbloeier

    Mick Jagger en Angelina Jolie met hun volumineuze lippen; hahaha, wat een vette zoenpartij zal dat gegeven hebben! Verder snap ik niet wat Angelina zag in die afgelikte boterham.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>