Hét 911-gesprek: ‘Charlie Sheen heeft me bedreigd met een mes!’ (audio)

photo credit: krystalchu

Het paniekerige telefoontje van Brooke Mueller naar 911 is uitgelekt.

Hierin is te horen hoe de vrouw van Charlie Sheen verklaart dat haar man haar wil vermoorden.

‘Charlie heeft me bedreigd met een mes!’

Het belletje naar het alarmnummer werd om 8.34 uur (lokale tijd) gemaakt, zo meldt TMZ.

Terwijl Mueller 911 belt, pakt Charlie zijn spullen en probeert het huis te ontvluchten. Zijn doodsbange echtgenote stelt de medewerker van de alarmlijn hiervan op de hoogte. Ook vertelt ze dat ze bedreigd is met een mes en voor haar leven vreest.

TMZ heeft de hand weten te leggen op het politierapport dat rechercheur Rick Magnuson over het voorval heeft geschreven. Daarin staat dat Mueller heeft aangegeven dat dit niet de eerste keer is dat ze door Sheen werd bedreigd.

Op de ochtend van het incident had de makelaar geen zichtbare verwondingen. Ze was in de keuken toen de politie kwam; haar echtgenoot was boven.  Hierop vroeg de agent Sheen om met hem mee te gaan naar de kelder voor een verhoor.

Volgens de acteur was de aanleiding voor de ruzie iets futiels geweest. Een vrouwelijke kennis van het stel had gezegd dat ze een liedje dat favoriet was bij hem en zijn dochter ook erg mooi vond. Dit had Mueller jaloers gemaakt.

Om 3.30 uur in de nacht had een dronken Brooke hem in oorlogstemming wakker gemaakt. Een en ander liep uit de hand nadat ze dreigde hem te verlaten en hun negen maanden oude tweeling mee te nemen.

Hoewel de acteur toegeeft dat ze elkaar tijdens het conflict dat hierop volgde hebben geslagen, ontkent hij met een mes te hebben gedreigd.

Dit in tegenstelling tot Mueller. Zij claimt in het rapport dat haar man haar bij de arm heeft gepakt en schreeuwde: ‘Wees gewaarschuwd, als je iemand vertelt [over een mogelijke scheiding], dan vermoord ik je.’

Uit angst zou Brooke haar excuses hebben aangeboden. Volgens de rechercheur had ze rode striemen in haar nek. Deze zouden door Sheen zijn gemaakt.

Wordt vast vervolgd…

Beluister het 911-gesprek hier.

Lees ook:Charlie Sheen opgepakt wegens huiselijk geweld
Lees ook:Charlie Sheen is verlaafd aan ‘drugstesten’
Lees ook:Charlie Sheen geeft toe
Lees ook:Brute inval bij Charlie Sheen
Lees ook:Charlie Sheen twittert er op los!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>