‘Angelina stuurde roddels over Jennifer de wereld in om Brad te krijgen’

photo credit: oparazzi photos

Het lijkt toch dat Angelina Jolie niet helemaal netjes is geweest toen ze Brad Pitt van Jennifer Aniston afpakte.

Zo zou ze een hoop valse geruchten over de ex-vrouw van haar partner in de wereld hebben geholpen, zodat hun relatie op de klippen liep.
Dat schrijft Ian Halperin in zijn biografie Brangelina: the untold story of Brad Pitt and Angelina Jolie.

Eén van de verhalen die Jolie de wereld in zou hebben geholpen is dat Jennifer haar carrière boven een gezin verkoos. Dat zou uiteindelijk de reden zijn geweest dat Brad bij haar weg zou zijn gegaan. Niet omdat hij Angelina leuker vond.

‘Angelina was ervan overtuigd dat na dat verhaal mensen weer haar kant zouden kiezen. Tot dan zag het gros van het publiek haar als een ‘mannen stelende trut’, aldus de biograaf in zijn boek.

Helaas mislukte de opzet van de actrice. Vlak na de scheiding verdeelden de fans zich alsnog in Team Jolie en Team Aniston.

Na al die jaren is het nog steeds Jennifer die de meeste symphatie krijgt van het publiek. Dat zij sinds de scheiding de ene mislukte relatie na de andere induikt en het in interview nog vaak over haar huwelijk heeft, draagt daar zeker aan bij.

Haar plaatsvervangster daarentegen wekt steeds meer ergernis. Verhalen over ruzies, een op handen zijnde relatiebreuk tussen Brangelina en een zoveelste adoptiekindje stoken het negatieve vuurtje alleen maar verder op…

Dus wie weet, misschien keert Brad ooit weer terug naar Jennifer?

Lees ook:Brangelina bezoekt een ziekenhuis voor kinderen met kanker
Lees ook:Angelina Jolie overtreft Oprah!
Lees ook:‘Brad en Angelina wonen apart van elkaar’
Lees ook:Brad Pitt’s ouders komen bij hem en Angelina wonen
Lees ook:Brad Pitt en Angelina Jolie plannen huwelijk in UK

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>