Eet Boer Jos van twee walletjes?

photo credit: weisserstier

Dat Boer Jos een womanizer is, was al vanaf het begin van dit seizoen van Boer zoekt Vrouw duidelijk. Maar liefst achthonderd brieven mocht de gladiolenkweker ontvangen.

Om daar uiteindelijk een iemand uit te kiezen, is natuurlijk erg lastig. Zou dat de reden zijn dat de boer met twee vrouwen aan het daten is?

De opnames van het KRO-programma zitten er voor de 49-jarige bloemenboer uit Steenderen al weer een poosje op.

Volgens zijn contract mag hij echter niet met de vrouw van zijn keuze over straat lopen zolang de serie op televisie nog is te zien. En hoewel deze regel op zichzelf helder is, blijkt dat voor de boer toch niet zo eenvoudig te zijn.

Zo meldt Privé deze week dat Jos zijn hart verloren heeft aan Dycke. De twee zouden regelmatig een nacht met elkaar doorbrengen.

‘We zien Jos hier de laatste tijd heel vaak. Als het donker begint te worden, komt hij aanrijden. De gordijnen gaan dicht zodat niemand hem kan zien’, verklaart een buurtbewoner van Dycke in het roddelblad.

Dat de nieuwe geliefde van zijn buurvrouw iets doet wat niet mag, is ook de buurt opgevallen. ‘Als het licht begint te worden is Jos weer verdwenen. Het lijkt erop dat hij absoluut niet gezien wil worden bij het huis van Dycke.’

Hierbij lijkt Boer Jos alleen niet zo zeer te denken aan zijn zakelijke afspraken als wel aan zijn andere liefje Marieke. Weekend heeft hem namelijk zoenend met deze schone dame op het dorpsfeest van Steenderen gespot.

Hoewel deze ontmoeting voor iedereen geheim moest blijven, overtreedt Jos hiermee niet de regels van Boer zoekt Vrouw. Marieke bezocht namelijk met een vriendin het evenement en liep haar Jos daar ‘toevallig’ tegen het lijf.

Dat de tortelduifjes vervolgens heftig zoenend achter de feesttent verdwenen… Ach dat gebeurt wel eens!

Lees ook:Liegt Boer Jos over zijn relatie met Dycke?
Lees ook:‘Boer Jos is nog steeds smoorverliefd’
Lees ook:Wat je altijd al wilde weten over boer Jos…
Lees ook:Boer Jos tot over zijn oren verliefd op Dycke
Lees ook:Boeren uit Boer zoekt vrouw nog steeds bevangen door vlinders

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Eet Boer Jos van twee walletjes?

 1. n.feenstra

  jos meteen schrappen
  het is een huichelaar

    /   Reply  / 
 2. jeroen

  Inderdaad, wat zelfingenomen idioot. Die wijven komen alleen voor het huis…. zoek zelf gewoon een vrouw ‘womanizer’

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>