Kim Kardashian en Adrianne Curry naakt op twitter (foto’s)

photo credit: adria.richards

Wat doe je als je verslaafd bent aan de spotlights maar je ster tanende is?

Dan post je een naaktfoto van jezelf op twitter.

Tenminste, als je Kim Kardashian of Adrianne Curry heet.

Iemand die niet helemaal ingewijd is in het celeb-wereldje zal wellicht zijn wenkbrauw ophalen bij het zien van de hitsige foto’s.

Want wie zijn deze twee krolse dames die zichzelf zo graag naakt aan de buitenwereld willen laten zien? Welnu, de één is reality-ster Kim Kardashian en de ander America’s Next Top Model-winnares Adrianne Curry.

Kim ken je misschien van de serie Keeping Up with the Kardashians, of de uitgelekte sekstape met Ray J (de broer van zangeres Brandy). ‘A Sneak Peek at our Quick Trim photo shoot’ schrijft ze bij haar foto in lingerie.

Samen met haar zusje maakt de 28-jarige reality-ster op dit moment reclame voor Quick Trim. Om publiciteit te genereren voor deze in Amerika zeer populaire afvalmethode, plaatste ze een sexy afbeelding van zichzelf op haar Twitterpagina.

Adrianne Curry schrijft bij haar foto dat ‘naaktheid en diamanten prima met elkaar combineren.’ Het 27-jarige model was in 2003 de eerste winnares van America’s Next Top Model. Destijds viel ze op haar door haar verlegenheid en haar girl-next-door-imago.

Tegenwoordig poseert ze liever voor blootshoots dan in haute couture-outfitjes. En dat doet ze niet onverdienstelijk. Playboy noemde haar vorig jaar zelfs één van de ’25 meest sexy vrouwen’ ter wereld.

Klik hier voor de foto van Kim en hier voor de foto van Adrianne.

Lees ook:Adrianne Curry’s getrainde achterwerk (foto’s)
Lees ook:Topmodel Adrianne Curry naakt achter computer (foto’s)
Lees ook:Kim Kardashian in sexy Halloween outfit
Lees ook:Tyra Banks: ‘Ik voel me super in mijn nakie’
Lees ook:Christina Curry geeft inkijkje bij FHM-shoot (foto)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>