Kelly Osbourne: vijftig pijnstillers per dag

photo credit: Andyrob

Michael Jackson bezweek aan een overdosis medicijnen.

Dat Kelly Osbourne niet hetzelfde lot was beschoren, mag een wonder heten.

Naar eigen zeggen slikte zij in haar tienerjaren vijftig pillen per dag.
Dit schrijft de dochter van rocklegende Ozzy Osbourne in haar autobiografie Fierce.

De 24-jarige Kelly raakte op haar zeventiende verslaafd aan medicijnen. Ze begon de pijnstillers te slikken vlak nadat bij haar moeder Sharon borstkanker was geconstateerd. Haar voorkeur ging uit naar vicodin, een krachtige pijnstiller die codeïne bevat.

‘Al snel gebruikte ik vijftig pillen per dag. Voor de meeste mensen zou tien al een overdosis zijn’, schrijft Kelly. Omdat ze zelf ook wel inzag dat ze ongezond bezig was, probeerde ze af te kicken. Dat mislukte, waardoor ze in een nog dieper gat terecht kwam.

‘Ik was niet voorbereid op de snelheid van mijn neergang. Binnen een maand douchte ik me niet meer, ik poetste mijn tanden niet meer en mijn enige contact met de buitenwereld was de pizzabezorger. Het is een wonder dat ik het heb overleefd.’

Na vier afkicksessies wist Osbourne uiteindelijk van de pillen af te komen. Tot op de dag van vandaag is ze drugsvrij, laat ze haar lezers weten.

Lees ook:Kelly Osbourne in BH voor Madonna
Lees ook:Madonna kleedt Kelly Osbourne
Lees ook:Kelly Osbourne at elke dag chips en koekjes
Lees ook:R. Kelly weer aangeklaagd!
Lees ook:Eminem bang voor de dood

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>