Gisele Bundchens babybuikje weggewerkt op foto

photo credit: gabriel_marchi

Gisele verwacht begin volgend jaar haar eerste kindje. De eerste tekenen zijn al te zien: haar buik vertoont sindskort een klein rondinkje.

Reden voor een opdrachtgever om met photoshop aan de slag te gaan. Het Braziliaanse topmodel heeft in de gewraakte advertentie nu een strak gespierd buikje.

Het is de eerste campagne van Bundchen sinds ze in juni wereldkundig maakte dat ze in verwachting is.

Hoewel ze zelf erg blij is met het vooruitzicht en geen moeite doet haar veranderende lichaam te verbergen, zijn haar opdrachtgevers minder gelukkig met deze ontwikkeling.

London Fog, een Britse jassenfabrikant, aarzelde dan ook geen moment om naar photoshop te grijpen toen er een spoortje zwangerschap op een serie foto’s was te zien. Overigens niet geheel onverwachts: het topmodel is voor deze campagne slechts gehuld in een trenchcoat, die bevallig openvalt ter hoogte van haar buik.

Bekijk hier een video van de shoot:

Dari Marder, een woordvoerder van het bedrijf, verklaart in de Daily Mail: ‘Niemand ziet er sexyer uit in alleen een London Fog-trenchcoat dan Gisele Bundchen, zelfs al heeft ze een zichtbaar zwangerschapsbuikje’.

Toch geeft hij toe dat de foto bewerkt is. Volgens Marder is dat echter alleen gedaan om de privacy van Bundchen te beschermen gedurende deze ‘mooie en bijzondere fase uit haar leven’.

Tja…. klik hier voor de foto’s en oordeel zelf of het een gepaste actie is.

Lees ook:Eva Longoria topless voor London Fog
Lees ook:Gisele Bundchen bloot voor het goede doel (foto)
Lees ook:Gisele Bundchens einddatum bekend
Lees ook:Gisele Bundchen toch echt zwanger
Lees ook:Gisele Bündchen heeft een enorm grote buik! (foto’s)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>