Gordon Ramsay aan de botox

photo credit: <>

Hij is wars van alle kritiek wanneer het om zijn kookkunst gaat.

Opmekingen over zijn uiterlijk kan Gordon Ramsay echter minder goed verdragen.

Op aanraden van Britain’s Got Talent-jurylid Simon Cowell is de bekende Britse kok dan ook aan de botox gegaan.

Ongewone stap
In de Daily Mail verklaart hij zijn ongewone stap. ‘Ik was met Simon aan het lunchen en hij bleef maar naar mijn kin staren’, vertelt Ramsay. ‘Hij zei dat ik er onmiddellijk iets aan moest laten doen.’

Complex
In eerste instantie was de kok niet van plan om aan deze oproep gehoor te geven. ‘F*** off, dacht ik. Ik lijk al mijn hele leven op Freddy Krueger. Totdat meer mensen grapjes begonnen te maken over mijn kin.’ Zijn visagiste vroeg hem zelfs of hij tijdens zijn jeugd misschien door de voorruit van een auto was gevlogen. Ramsay: ‘Ik kreeg er een complex van.’

Geen verschil
Moe van al het gezeur bezocht de kok uiteindelijk de cosmetische arts van Cowell (!), waar hij botox in zijn gezicht liet spuiten. Achteraf had hij dat net zo goed niet kunnen doen, want volgens hem ziet niemand het verschil. ‘Zelfs mijn eigen moeder niet!’ moppert een teleurgestelde Ramsay.

Klik hier voor de voor- en na-foto’s.

Lees ook:Simon Cowell redt 9 personen in St. Tropez
Lees ook:Simon Cowell van Amerikaanse X Factor terug naar Britse X Factor
Lees ook:Kylie Minogue strak van de botox
Lees ook:Simon Cowell krijgt ere-award
Lees ook:Elton John mogelijk nieuw jurylid American Idol

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>