Jomanda niet bij rechtszaak wegens dreigend gevaar

photo credit: iandeth

Als medium kun je ook alles roepen. Zo heeft Jomanda gezegd maandag niet naar de rechtszaak te komen tegen haar en twee ander alternatieve genezers in de zaak Sylvia Millecam.

Het mirakel van Tiel vergoelijkt haar verzuim door te stellen dat het tijdstip waarop de zitting plaatsvindt haar zorgen baart, aldus haar advocaat in een interview met de Telegraaf.

Volgens advocaat Luc Benistant is het Jomanda absoluut niet bang voor de zitting zelf. Ze is dan ook best bereid om op een ander tijdstip bij het gerechtsgebouw te verschijnen. Op het nu gestelde rust volgens haar echter een vloek.

Het medium zou Pim Fortuyn twee weken voor zijn dood aangeraden hebben om een bodyguard te nemen. Ook zou ze al weken voor het drama in Apeldoorn hebben gewaarschuwd dat ons land een drama te wachten stond.

Nu hangt er eenzelfde soort donderwolk over haar toekomst heen, probeert ze ons wijs te maken.

Benistant: ‘Op dit moment speelt in haar beleving een soortgelijk probleem komende week, waardoor zij zich niet in staat acht te komen.’

Een woordvoerder van het OM neemt het bericht slechts ter kennisgeving aan. ‘Niemand is verplicht om op zijn eigen zitting te verschijnen. We zouden het jammer vinden, want we willen haar visie wel aanhoren.’

Een woordvoerster van de rechtbank: ‘We gaan gewoon maandag om 9.00 uur beginnen.’ Jomanda’s advocaat zal evenwel vragen de zitting naar een andere datum te verplaatsen.

Lees ook:Mel Gibson gooit alles in de strijd
Lees ook:MusicMondays week 3: Justin Biebers nieuwste single Hold Tight (video)
Lees ook:Michael Jacksons arts ontkent injecties
Lees ook:Ex-woordvoerder: ‘Sonja Bakker en Rik Felderhof hebben wél degelijk een relatie!’
Lees ook:Katie Price verkoopt scheiding als realityserie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>