Winslet klaagt krant aan wegens laster

photo credit: Maggiejumps

Zeg nooit tegen een vrouw dat ze gelogen heeft. Zeker niet wanneer de dame in kwestie weet hoe ze haar mannetje moet staan. Daily Mail maakte wel deze fout en moet dat nu bezuren.

De Britse krant durfde afgelopen januari te schrijven dat Kate Winslet niet de waarheid sprak over haar fitnessregime. De woedende actrice eist nu 170.000 euro schadevergoeding van het medium.

Volgens de papieren die Winslet bij de Londense rechtbank heeft ingediend, is ze  ‘verontrust en gekwetst’ door het gewraakte artikel. De beweringen van de krant zouden haar zowel persoonlijk als professioneel hebben beschadigd.

Wat er aan de hand is? In een artikel met de titel ‘Moet Kate Winslet een Oscar winnen voor ‘s werelds meest irritante actrice?’ schrijft Daily Mail dat Winslet haar fitnessprogramma heeft gebagatelliseerd.

De bewering die ze eerder in een interview met Elle Magazine had gemaakt, zou dan ook niet kloppen. Hierin stelt de actrice dat ze nauwelijks aan sport doet.

‘Ik ga niet naar de sportschool omdat ik daar geen tijd voor heb’, stelt ze. ‘Wel oefen ik thuis ongeveer twintig minuten per dag met behulp van Pilates DVD’s.’

Volgens Daily Mail zou dit onmogelijk zijn. De fysieke transformatie die de actrice liet zien tijdens de première van ‘The Reader’ was hiervan het bewijs.

Nu moet ook gezegd worden dat Winslets gedaanteverandering zeker een run op Pilates-workouts zal hebben veroorzaakt. Zo’n lijf met zo weinig inspanning: dat willen we allemaal. Het is echter niet de genoemde quote waar de actrice het meest onder lijdt, maar de minachtende toon van het hele artikel…

Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Lees ook:Kate Winslet in geheim getrouwd met neef Richard Branson
Lees ook:Kate Winslet weer vrijgezel!
Lees ook:Kate Winslet maakt naam zoontje bekend
Lees ook:Wij willen het figuur van Kate Winslet!
Lees ook:Secret vrijgezellenfeestje voor Kate….

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>