‘Octomom’ wil geen kinderen meer

photo credit: Joe and Tanya

De hele wereld viel begin dit jaar over Nadya Suleman heen. De alleenstaande Amerikaanse had het gepresteerd om via IVF een achtling op de wereld te zetten. En dat terwijl ze al zes kinderen had.

Hoe de ‘Octomom’ dat in haar hoofd kon halen? Omdat ze graag een groot gezin wilde, was het antwoord. Maar nu heeft Suleman er zelf ook genoeg van.

Volgens Radar Online zal de Amerikaanse moeder dit weekend een operatie ondergaan waarbij een aantal goedaardige tumoren uit haar baarmoeder worden verwijderd. Hierna is het praktisch onmogelijk om nogmaals zwanger te raken.

Suleman zelf geeft toe doodsangsten uit te slaan voor de ingreep. We hoeven trouwens niet bang te zijn dat haar legertje kinderen tijdens de operatie aan hun lot overgelaten zijn. Voor de komende zeven dagen zullen zij onder de hoede van een aantal nannies staan.

Nu maar hopen dat Angelina Jolie niet meer dan veertien kinderen krijgt. Nadya Suleman wilde immers in haar voetsporen treden…

Lees ook:Octomom wil dolgraag een vijftiende kind
Lees ook:Zoon van Octuplets-moeder overhaast naar ziekenhuis
Lees ook:Eerste beelden Octomom-documentaire! (video)
Lees ook:Justin Bieber en Rihanna bij Victoria’s Secret Fashion Show
Lees ook:Ongelukje kost Serena Williams toernooien

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>