Cameron Diaz is weer vrijgezel!

photo credit: sheksays

Het is weer niets geworden. Na veelbelovende relaties met onder andere Justin Timberlake en John Mayer, heeft Cameron Diaz nu ook gebroken met haar vriend-voor-een-jaar, Paul Sculfor.

Volgens de Britse ‘Grazia‘ heeft de actrice het Britse model gevraagd om zijn spullen te pakken en haar huis in Los Angeles te verlaten.

Reden van de breuk zou gebrek aan tijd zijn voor elkaar.

Een vriend van het stel verklapte aan de pers: ‘Ze zijn niet meer verliefd en maakten steeds minder tijd voor elkaar vrij. Paul heeft weinig op met LA en woont liever in de omgeving van zijn vrienden. Cameron dacht vervolgens dat ze wel in Engeland wilde wonen maar ontdekte dat ze haar oude leven niet kon missen. De romantiek is gewoon gedoofd.’

Met haar zoveelste mislukte relatie op een rij lijkt Diaz dezelfde kant op te gaan als Jennifer Aniston. Ook deze Amerikaanse actrice lukt het maar niet om de man van haar dromen te vinden, terwijl het ene na het andere magazine haar uitroept tot mooiste vrouw van de wereld.

De Friends-actrice is echter de veertig al gepasseerd en heeft zwaar rammelende eierstokken. Diaz wil ook graag kinderen, maar lijkt minder wanhopig op zoek te zijn naar de perfecte partner. Fans hoeven niet bang te zijn dat ze de pakken er bij neer zet. Lang voor de breuk met Sculfor werd ze al flirtend gespot in het uitgaansleven van Los Angeles. Enig idee wie haar nieuwe vriendje wordt?

Lees ook:Cameron Diaz heeft een nieuwe date!
Lees ook:Cameron Diaz: ‘doe veel aan sex!’
Lees ook:Cameron Diaz is broeds…
Lees ook:Cameron Diaz verslaat Madonna…qua spiersensatie
Lees ook:Justin Timberlake en Cameron Diaz weer bij elkaar!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>