Rihanna: gelukkig met Chris Brown


photo credit: methodshop.com

In het nieuwste nummer van Rolling Stone, dat 31 januari in de schappen ligt, doet Rihanna een boekje open over de reden om het goed te maken met Chris Brown. “Ik heb besloten dat het veel belangrijker is dat ik gelukkig ben. Het maakt me niet meer uit wat andere mensen ervan denken en ik laat me er zéker niet door weerhouden als het me gelukkig maakt. Als het een fout is, is het wel míjn fout!”

In het interview wijdt ze verder uit: “Na zoveel jaar dat ik heb doorgebracht in boosheid, in duisternis, leef ik liever volgens mijn eigen waarheid. Laat ze maar komen, ik kan er mee omgaan.”

Het is inmiddels bijna vier jaar geleden dat Chris Brown Rihanna in elkaar mepte, aan de vooravond van de Grammy Awards. De foto’s van Rihanna daarna zijn ronduit schokkend te noemen en de zangeres kan zich dan ook voorstellen dat mensen niet begrijpen waarom ze er toch voor kiest om met Chris Brown door te gaan.

“We hebben nu niet meer van dat soort verhitte discussies. We waarderen elkaar. We weten allebei precies wat we hebben en we willen het geen van beiden kwijt. Vergeet niet dat hij niet de luxe heeft om nog één keer in de fout te gaan. Dat is eenvoudigweg geen optie. Ik zou niet zijn waar we nu zijn, als ik zou denken dat hij nóg een keer in de fout zou gaan. Ik ben vrij zeker in de wetenschap dat hij walgt van wat hij gedaan heeft.”

Lees ook:Chris Brown schikt in zaak Rihanna
Lees ook:Chris Brown betuigt spijt voor meppen Rihanna (video)
Lees ook:Chris Brown loopt toch kans op gevangenis
Lees ook:Chris Brown gebruikte vaker geweld tegen Rihanna
Lees ook:Chris Brown voorlopig op vrije voeten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>