Reese Witherspoon’s vakantiehuisje van $7 miljoen

Sommige beroemdheden verkiezen het strand, of in het geval van George Clooney het Como meer. Reese Witherspoon doet het anders. In de nieuwste editie van Elle Decor geeft de Walk the Line actrice een tour over haar ranch in Ojai, Califonië. Het stadje, beroemd van de film uit 1937 Lost Horizon, ligt ten noorden van Los Angeles. 

De ranch beslaat bijna 3 hectare en is door Witherspoon 5 jaar geleden gekocht als vakantiehuis. Momenteel zwanger van haar derde, brengt ze hier al haar vrije weekenden en vakanties door met haar kids en haar man Jim Toth. “Deze ranch herinnert me aan mijn jeugd. Toen ik opgroeide in Tennessee was ik de hele dag buiten. Ik vind het belangrijk dat mijn kinderen ook buiten kunnen spelen, vies kunnen worden en met de dieren kunnen spelen.”

De foto’s in de reportage zijn gemaakt door  William Waldron en geven een prachtig beeld van de ranch. Witherspoon heeft haar best gedaan om de historie van de ranch in tact te houden. Het is een van de eerste projecten (1923) van Wallace Neff, een beroemde architect die ook de huizen ontwierp voor onder andere Douglas Fairbanks, Mary Pickford, Charlie Chaplin en de Marx Brothers, om er maar een paar te noemen. De foto’s kun je HIER bekijken.

Reese Witherspoon is druk bezig met de opnamen van Devil’s Knot in Atlanta. De film wordt 2013 in de bioscopen verwacht.

Lees ook:Robert Pattinson verstopt zich op ranch Reese Witherspoon
Lees ook:Reese Witherspoon dolgelukkig met verloving
Lees ook:Zwangere Reese Witherspoon voelt zich dik
Lees ook:Reese Witherspoon heeft het zwaar op de set
Lees ook:Kristen Stewart laat rol in Cali lopen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>