Gisele Bundchen bloot in Vogue

Denk je een modemagazine open te slaan, krijg je foto’s te zien die je eerder in de Playboy verwacht. Gisele Bundchen stripte geheel naakt voor de strandscenes die in de nieuwste editie van Vogue Paris staan. De foto’s kun je bekijken op de website van de Daily Mail.

De 31-jarige moeder is al 15 jaar model en werkte alleen in 2012 al voor Versace, Givenchy, the Bank of Brazil and Salvatore Ferragamo. Ze verdiende daarmee in het laatste jaar een geschatte $45 miljoen.

De fotoshoot is gemaakt door de Nederlandse fotografe Inez van Lamsweerde, in samenwerking met haar man Vindoodh Matadin, voor het juni/juli nummer van de Franse editie van het modemagazine.

Lees ook:Transseksueel model staat naakt in de Vogue
Lees ook:Sandra Bullock best betaalde actrice
Lees ook:Gisele Bündchen is het rijkste model
Lees ook:Playboy lanceert 3D naakt
Lees ook:Portret Liz Taylor verkocht voor 10 miljoen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>