J.K. Rowling onthult nieuw boek


photo credit: Spielbrick Films
J.K. Rowling heeft de cover onthuld van haar volgende boek. That’s right, folks! De succesvolle schrijfster van de Harry Potter boeken brengt op 27 september haar eerste boek dat niet over de tovenaarsleerling gaat The Casual Vacancy. En deze week onthulde ze de voorkant.The Casual Vacancy zal het 512 pagina dikke werk gaan heten.  Ik weet nog niet wat ik ervan moet denken. Maar ja, ik ben dan ook nog steeds boos dat ze Dobby heeft vermoord.

Voor wie wat meer wil dan alleen een cover: de uitgever, Little Brown, heeft stukjes gepubliceerd uit het boek. Het succes van Harry Potter heeft al bewezen dat J.K. Rowling een geweldige verhalenverteller is. Maar of ze dit succes kan overtreffen?

Lees ook:Daniel Radcliffe: van David Copperfield tot Harry Potter
Lees ook:Ellen Degeneres neemt kijkje in Harry Potter themapark
Lees ook:Harry Potter-acteur danst in onderbroek (video)
Lees ook:Daniel Radcliffe terroriseert kinderen
Lees ook:Harry Potter volgt balletles

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>