Jenny McCarthy’s Playboyfoto’s gelekt

Actrice, model en activiste Jenny McCarthy siert voor de zesde maal de cover van de Amerikaanse Playboy. De voorkant van juli / augustus editie is op verschillende plekken op het net te vinden. En met niets ander aan dan kniehoge zwarte kousen… Is het echt zo heet buiten? 

De 39-jarige schone maakte haar debuut in de Playboy in 1993.  Als centerfold. Om het vervolgens te schoppen tot Playmate of the Month en nog later Playmate of the Year. MTV greep de kans waar en bood haar een eigen show aan, de populaire dating show uit de jaren ’90: Singled out.

De laatste jaren heeft ze zich vooral ingezet om de problemen rond Autisme meer aandacht te geven. Haar zoon Evan -uit haar huwelijk met acteur John Mallory Asher- is autistisch. En nu, voor zevende keer in de Playboy (voor de oplettende lezer: waarvan zes keer op de cover) met maar liefst 8 pagina’s. Helaas moest zelfs Perez Hilton ze van zijn website verwijderen. Dus ook wij sturen je door naar de Playboy site.

Lees ook:Kate Moss in 60 jaar Playboy verjaardagseditie
Lees ook:Lorenzo Lamas (52) verloofd met 23-jarige!
Lees ook:Playmate Victoria Silvstedt ‘barst’ uit haar jurk!
Lees ook:Growing Pains acteur Andrew Koenig dood gevonden
Lees ook:Marge Simpson als Playboy Cover Girl!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>