Demi Moore werkt aan autobiografie

Demi Moore wil haar levenservaringen op papier zetten en gaat daarom aan de slag als schrijfster. Ze is in onderhandeling met een uitgeverij in New York. De 47 jarige actrice heeft in ieder geval genoeg om over te schrijven. Moore stopte met school op 16-jarige leeftijd, trouwde op haar 18e en brak vijf jaar later door met haar filmdebuut ‘St. Elmo’s Fire’. Rond diezelfde tijd raakte ze verslaafd aan cocaïne. In 1987 trouwde ze met Bruce Willis, met wie ze drie kinderen kreeg. Dertien jaar later gingen de acteurs officieel uit elkaar. In 2005 stapte ze met de zestien jaar jongere Ashton Kutcher in het huwelijksbootje.
Wanneer haar boek gaat verschijnen, is nog niet bekend.

Lees ook:Bruce Willis krijgt vijfde dochter
Lees ook:Demi Moore spreekt niet meer met haar dochters
Lees ook:Nu bemoeit ook Bruce Willis zich met break up Kristen Stewart & Robert Pattinson
Lees ook:Lorenzo Lamas (52) verloofd met 23-jarige!
Lees ook:Bruce Jenner verandert langzaam in een vrouw

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>