Cameron Diaz aan het twitteren geslagen


photo credit: GabboT

Beter laat dan nooit zullen we maar zeggen. Cameron Diaz heeft sinds vandaag ook eindelijk Twitter. De fans van haar kunnen nu altijd op de hoogte blijven van haar dagelijkse bezigheden. Binnen een paar uur had de blonde actrice al meer dan 50.000 volgers. Sinds 2006 bestaat Twitter al en is erg populair onder de celebs. Het is een leuke manier om dichter bij je favoriete celeb te komen en maakt de kloof een stuk kleiner. Op dit moment heeft Lady Gaga de meeste volgers en Justin Bieber staat op een mooie tweede plek. De kans is klein dat Cameron ooit bij hun in de buurt komt.

Lees ook:Justin Bieber verslaat Lady Gaga op Twitter
Lees ook:Katy Perry haalt Justin Bieber in op Twitter
Lees ook:Lady Gaga heeft meeste fans
Lees ook:Lady Gaga verslaafd aan wiet
Lees ook:Lady Gaga is Tweep nr.1

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>