Katy Perry vindt haar naakte collega’s verschrikkelijk


photo credit: ellasportfolio

Veel mensen zouden haar graag op die manier zien, maar Katy Perry vindt al haar naakte collega’s verschrikkelijk. Zelf verschijnt ze ook vaak schaars gekleed (bijvoorbeeld hier), maar dat vindt ze blijkbaar niet vergelijkbaar. Katy Perry vindt sommige collega’s verschrikkelijk omdat ze aandacht opzoeken door vaak naakt te verschijnen. Welke collega’s ze bedoelt, wil ze niet zeggen. Waarschijnlijk gaat het over Miley Cyrus en Rihanna. Rihanna verscheen van het weekend nog naakt op haar instagram account. Katy wil graag ook andere kanten van haar benadrukken en ze vindt dat vrouwen meer van zich kunnen laten zien, dan alleen hun sexy kant. Het is blijkbaar normaal om je op televisie, social media en in magazines letterlijk zo bloot te geven. Sommige mensen zien dat als enige manier om in de picture te komen. Het is schreeuwen om aandacht, of ze zijn hun eigenwaarde kwijt.

Lees ook:Katy Perry wil striptease van Rihanna
Lees ook:Katy Perry en John Mayer voorlopig niet zwanger
Lees ook:Katy Perry uit de kleren in nieuwe video!
Lees ook:Katy Perry heeft eindelijk huis van haar en Russell Brand verkocht
Lees ook:Katy Perry draagt naam van Russell Brand op kont

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>