‘Sekstape Tiger Woods’

Prostituee Devon James wil een sekstape uitbrengen waarop zij met  Tiger Woods de lakens deelt. Gisteren vloog de voormalig minnares van Woods naar Los Angeles, waar ze momenteel in in onderhandeling is met Vivid Entertainment. James beweert een tape van maar liefst 62 minuten te hebben, met daarvan 37 minuten aan daadwerkelijke seks.
Vivid bracht eerder de Kim Kardashian-sekstape op de markt en moet flink in de buidel tasten voor de opname. De waarde van de tape zou volgens James minstens 350.000 dollar zijn. Mocht het bedrijf het gewenste bedrag niet willen ophoesten, dan dreigt James de tape zelf uit te brengen.

Lees ook:Beelden sekstape Kendra Wilkinson uitgelekt
Lees ook:Achtste minnares: ‘Tiger Woods is een beest in bed’ (video)
Lees ook:‘Tiger Woods heeft geen buitenechtelijke zoon’
Lees ook:Michael Jackson’s ‘doodstape’ openbaar gemaakt, hoor de opname!
Lees ook:Sekstape Jimi Hendrix in mei op DVD (zie beelden!)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>