Katy Perry naakt voor de Rolling Stone

Zangeres Katy Perry gaat bloot voor de populaire Amerikaanse muziekmagazine Rolling Stone. Al heeft Perry voor de fotoshoot zo goed als niets aan, ze geeft aan dat ze erg religieus is. In de komende editie van de Rolling Stone, vertelt de zangeres openlijk over haar streng gelovige ouders en over haar eigen relatie met God. Klik verder voor de mooie foto’s. Klik hier voor de foto’s van Perry.

Lees ook:Lara Stone staat in de Playboy
Lees ook:Katy Perry wil striptease van Rihanna
Lees ook:Eva Mendes komt met sekstape!
Lees ook:Weird Al Yankovic over Michael Jackson
Lees ook:Topmodel Miranda Kerr naakt (foto’s)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>