Canada verbiedt reclame Pamela Anderson

Al is het voor een goed doel, seksistische reclames zijn verboden in Canada. Een campagne van dierenrechtenorganisatie Peta met Pamela Anderson in de hoofdrol, wordt verboden in Montreal. De Canadese autoriteiten vinden de advertentie te seksistisch. Anderson vindt alle ophef onzin. “Wat sneu dat een stad die bekend staat om haar exotische dansen, progressiviteit en durf een vrouw die haar lichaam inzet als politiek protest afwijst”, zei de ‘Baywatch’-ster volgens de Britse Daily Mail. Volgens Peta verwart Montreal ‘sexy’ met ‘seksistisch’.

Op de foto staat Anderson afgebeeld in bikini. Op haar lichaam zijn vlakken getekend, die ieder voorzien zijn van een woord als borst, ribben en achterwerk. De slogan van de campagne luidt: ‘alle dieren hebben dezelfde onderdelen. Heb een hart, wordt vegetarisch’.

Lees ook:Pamela Anderson doet het met zeehonden
Lees ook:Naakte Joanna Krupa wekt woede katholieke kerk (foto)
Lees ook:Pamela Anderson boos op Janet Jackson
Lees ook:Pamela Anderson is te sexy voor op een luchthaven (video)
Lees ook:Gisele Bundchens babybuikje weggewerkt op foto

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>