Oprah invloedrijkste beroemdheid

Oprah Winfrey heeft al vele titels op haar naam staan, maar nu is ze door het Amerikaanse tijdschrift Forbes ook uitgeroepen tot de invloedrijkste beroemdste persoon van het afgelopen jaar. Forbes publiceert  ieder jaar een lijst met 100 invloedrijke beroemdheden, waarbij word gekeken naar inkomen, populariteit en media-aandacht. Nummer twee werd zangeres Beyoncé, filmregisseur James Cameron van de Avatar film werd derde. Lady Gaga was de hoogste nieuwe binnenkomer met een nummer vier positie.
Tiger Woods, Britney Spears, U2, Sandra Bullock, Johnny Depp en Madonna vormen achtereenvolgens de rest van de top tien. Vorig jaar stond actrice Angelina Jolie op nummer 1. Dit jaar staat Jolie op nummer achttien.

Lees ook:Britney Spears nam “Telephone” van Lady Gaga op (luister hier!)
Lees ook:Angelina Jolie overtreft Oprah!
Lees ook:Cheryl Cole meest sexy vrouw volgens FHM
Lees ook:Lady Gaga in top tien invloedrijkste vrouwen ter wereld
Lees ook:Minnares Jesse James ook met Tiger Woods??

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>