Cameron Diaz heeft nieuwe liefde!

Het ziet er naar uit dat CAMERON DIAZ een relatie heeft met BENJI MADDEN. De twee werden afgelopen weekend hand-in-hand gespot in West Village New York. Benji Madden is de gitarist en achtergrond zanger van de band GOOD CHARLOTTE. In ieder geval is hij crazy enough voor Diaz. 

Diaz veroverde al menig mannenhart en staat bekend als een sterk individu die het prima in haar eentje redt. Ze is een rolmodel voor de hedendaagse single vrouw die de 40 is gepasseerd en zich met tegenzin moet neerleggen bij het feit kinderloos te zullen sterven. Diaz heeft hier vrede mee en laat zich daar ook openlijk over uit: “I also, by the way, have a lot of girl friends who don’t have children. It’s not like I’m the spinster who didn’t have a child. I just didn’t do that in life, and I’m OK with that. I know the choices I made. I know why I made them.”

Maar zeg nooit nooit, sinds de oudste vrouw die ooit kinderen kreeg 64 jaar was.

Lees hier enkele inspirerende quotes van de actrice.

 BRON

Lees ook:Cameron Diaz heeft een nieuwe date!
Lees ook:Cameron Diaz is weer vrijgezel!
Lees ook:Cameron Diaz: ‘doe veel aan sex!’
Lees ook:Cameron Diaz verslaat Madonna…qua spiersensatie
Lees ook:Joel Madden: zwangerschap is makkie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>