Mila Kunis en Ashton Kutcher verloofd! (Foto’s)


photo credit: Made In Hollywood

Voor degene die hoopte Ashton Kutcher ooit nog eens te veroveren, kan het nu helemaal vergeten. Ashton Kutcher, die overigens eerst voor de oudere vrouwen ging, heeft zijn beeldschone vriendin Mila Kunis ten huwelijk gevraagd. Aan deze foto’s van de prachtige ring is te zien dat Mila waarschijnlijk volmondig ja heeft gezegd.

Mila en Ashton vormden in de serie That’s 70s show ook al een koppel. Dat hielden ze acht jaar vol. Ik ben benieuwd hoelang ze het in reality volhouden. Door mij zijn ze in ieder geval al gedoopt als leukste koppel uit Hollywoord.

Lees ook:Mila Kunis zwanger van Ashton Kutcher
Lees ook:Ashton Kutcher vraagt scheiding aan van Demi Moore
Lees ook:Geintje bij huis Ashton Kutcher kost LA 10.000 dollar
Lees ook:Ashton Kutcher betrokken bij aanrijding
Lees ook:Ashton Kutcher slachtoffer van vals 911 telefoontje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>