Kim Kardashian is zwangerschapskilo’s definitief kwijt: Bikinifoto’s


photo credit: Damian Morys Photography

Lang heeft Kim Kardashian ervoor gewerkt, het is haar eindelijk gelukt: haar zwangerschapskilo’s zijn eraf. Tijdens haar zwangerschap van baby North West was Kim Kardahian aardig wat kilo’s aangekomen en daar kreeg ze veel kritiek op. Terwijl het natuurlijk normaal is dat je aankomt tijdens een zwangerschap. De een wat meer dan de ander.

Na een streng dieet en veel sporten is het haar dus nu eindelijk gelukt. Eerder was ze al halfnaakt te zien in de nieuwe afgrijselijke videoclip Bound 2 van Kanye West, waar al duidelijk in te zien was dat ze haar slanke figuur terug had. Nu heeft de paparazzi haar in bikini gespot op het strand, ik vraag me af of het toeval is maar goed. In de december editie van US Weekly plaatste het blad de foto’s. Op de foto’s  ziet ze er een stuk slanker uit dan dat ze paar maanden geleden was, maar haar oude lichaam heeft ze nog niet terug. Dat hoeft overigens ook niet, ze ziet er prachtig uit!

Lees ook:Kim Kardashian uit de kleren in nieuwe videoclip bound 2 Kanye West (video)
Lees ook:Jessica Alba ziet er superstrak uit in bikini (foto)
Lees ook:Daar is ie weer: Kerstkaart van de Kardashians
Lees ook:Kim Kardashian met de billen bloot
Lees ook:Kim Kardashian is woedend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>