Kim Kardashian is woedend


photo credit: Eva Rinaldi Celebrity and Live Music Photographer

Kim Kardashian is woedend op iedereen die denkt dat zij haar zwangerschapskilo’s is verloren dankzij plastische chirurgie. Zelf zegt ze gewoon keihard gesport te hebben om haar ideale gewicht weer te bereiken. Ze vindt van zichzelf dat ze enorm veel doorzettingsvermogen en discipline heeft en daardoor haar overtollige kilo’s is kwijtgeraakt. Toen de kilo’s er nog aan zaten kreeg Kim Kardashian ook al veel gezeur over zich heen. Toen zou ze eruit zien als een walvis, omdat ze te veel was aangekomen.

Het lijkt me dat het voor haar al moeilijk genoeg was dat ze zoveel aankwam, zij staat natuurlijk bekend om haar uiterlijk. Inhoudelijk houdt ze niet zoveel in, altijd alleen haar uiterlijk staat centraal. Ze is nu veel afgevallen en ik geloof wel dat zij hier zelf hard voor heeft gewerkt. Maar in de nieuwe videoclip Bound 2 van Kanye West ziet ze er een stuk slanker uit, dan dat ze in werkelijkheid nu is.

Lees ook:Kim Kardashian is zwangerschapskilo’s definitief kwijt: Bikinifoto’s
Lees ook:Britney zet Kevin Federline op dieet
Lees ook:Is het afgelopen met de Kardashians?
Lees ook:Christina Alcolera….
Lees ook:Jessica Simpson weer miljoenencontract met Weight Watchers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>