Kim Kardashian showt dochter North West aan de wereld


photo credit: Eva Rinaldi Celebrity and Live Music Photographer

Eindelijk is het zover! Kim Kardashian heeft éindelijk een foto van haar 4 maanden oude dochtertje North West gedeeld. Een tijdje geleden deelde Kanye West al een foto tijdens de talkshow van zijn schoonmoeder Kris Jenner. Die foto was alleen niet erg duidelijk. Kim en Kanye waren deze week in Parijs, zonder hun dochtertje North. Omdat ze haar dochtertje super erg gemist heeft, wilde ze dit graag delen met al haar volgers op instagram. Bij de super schattige foto van North staat de tekst: “I missed waking up with my little angel”. Ik vind het erg raar dat zij een week zonder haar op vakantie zijn gegaan en ik denk dat zij deze foto heeft geplaatst om te laten blijken dat ze wel degelijk haar dochtertje super erg gemist heeft.

Klik hier voor de foto!

 

Lees ook:Kim Kardashian met de billen bloot
Lees ook:Kim Kardashian en Kanye West op stap met dochtertje North (foto’s)
Lees ook:Kim Kardashian en Kanye West laten kind alleen
Lees ook:North West nu al mee op tournee
Lees ook:Daar is ie weer: Kerstkaart van de Kardashians

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>