‘Jennifer Lopez gaat jureren voor American Idol’

Jennifer Lopez wordt genoemd als opvolgster van Ellen Degeneres als jury voor American Idol. De 52 jarige Degeneres houdt het na een seizoen voor gezien. Ze liet weten dat ze er zich niet op haar plek voelde. “Ik vond het ontdekken, steunen en zorgen voor jong talent geweldig, maar ik vond het moeilijk om over mensen te oordelen en ze soms te moeten kwetsen”, laat Degeneres weten. Jennifer Lopez zou volgens aanhoudende geruchten de plaats van DeGeneres innemen.

Lees ook:Mariah Carey vervangt Jennifer Lopez in jury American Idol
Lees ook:Het liefdessprookje van Jennifer Lopez is UIT
Lees ook:Jennifer Lopez ook uit American Idols
Lees ook:Jennifer Lopez en Casper Smart uit elkaar
Lees ook:Bitchfight tussen Jennifer Lopez en Taylor Swift

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>