Oprah stopt met goede doel

Oprah Winfrey heeft eerder al aangegeven te willen stoppen met haar talkshow, nu trekt ze ook de stekker uit ‘The Angel Network’. Met deze liefdadigheidsinstelling heeft ze twaalf jaar lang goede doelen gesteunt. Vanaf deze week neemt ze geen donaties meer in ontvangst. Mensen die nog geld willen geven, worden via de website doorverwezen naar andere goede doelen. In de afgelopen twaalf jaar heeft het goede doel ruim tachtig miljoen dollar opgehaald. Dit geld is uitgegeven aan verschillende projecten, waaronder 55 scholen in twaalf verschillende landen en aan de slachtoffers van orkaan Katrina.
Oprah zou Oprah niet zijn als ze volledig zou stoppen met het steunen van goede doelen. Daarom gaat ze via haar nieuwe zender ‘The Oprah Winfrey Network’ veel aandacht besteden aan liefdadigheidsinstellingen. Oprahs zender gaat in januari in de Verenigde Staten de lucht in. Oprah presenteert daar onder meer haar nieuwe programma, ‘Oprah’s Next Chapter’.

Lees ook:Oprah Winfrey stopt met haar talkshow!
Lees ook:‘Biografie Oprah Winfrey verfilmd’
Lees ook:Oprah Winfrey veilt eigen spullen
Lees ook:Oprah aangeklaagd voor één biljoen dollar!
Lees ook:Oprah Winfrey lesbisch?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>