Sam Worthington nieuwe James Bond?

Sam Worthington wordt getipt als de volgende James Bond. De 33-jarige, in Australië opgegroeide Engelsman Worthington is volgens de BBC de favoriet. Welshman Christian Bale wordt genoemd als tweede en ook Will Smith is ter sprake gekomen. Als Worthington wordt gekozen, dan is het de tweede keer dat James Bond niet door een Brit wordt gespeeld. In 1969 speelde de Australiër George Lazenby in “On Her Majesty’s Secret Service’.

Lees ook:James Bond-acteur eist alimentatie van ex-vrouw
Lees ook:Opening Olympische Spelen: Daniel Craig ontmoet de Koningin van Engeland
Lees ook:Titel nieuwe James Bond film bekend
Lees ook:Sam Worthington vrij na vechtpartij
Lees ook:Likken aan James Bond / Daniel Craig

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>