De geur van Jennifer Aniston

Jennifer Aniston gaat een nieuwe geur op de markt brengen. Het geurtje zal de naam Lolavie meekrijgen. Ze volgt hiermee in de voetsporen van onder meer Christina Aguilera, Beyonce, Jennifer Lopez en vele andere celebs die een geurtje in de schappen hebben staan.

Volgens Jennifer was ze al vaker gevraagd om haar naam aan een eau de toilette te verbinden, maar zag daar nooit wat in. Maar toen ze het aanbod kreeg om vanaf het prille begin zelf betrokken te zijn bij de ontwikkeling van de geur, leek het haar uiteindelijk toch wel leuk. Het geurtje zal vanaf juni dit jaar te koop zijn bij warenhuis Harrods in Londen. Wanneer de geur elders in de wereld verkocht zal gaan worden, is nog niet bekend.

Lees ook:Naomi Campbell topless voor geurtje (foto)
Lees ook:Michael Jackson Parfum
Lees ook:Amy Winehouse wil haar eigen parfum
Lees ook:Jennifer Aniston topless voor parfum
Lees ook:Marco Borsato hoorde bankroet via radio

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>