Jerry Hall geeft zich bloot

photo credit: ..· ✈Katherina ➳·..

Jerry Hall, voormalig topmodel en ex van Mick Jagger, heeft op haar 52ste besloten een kalendermeisje te worden.

In Eva-kostuum, welteverstaan.

Hall is één van de hoofdrolspelers Calendar Girls. In deze Britse theatervoorstelling speelt ze de rol van Miss September spelen.

Het stuk is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een groep vrouwen die besloten een naaktkalender te maken voor het goede doel.

Naakt
Ook de hoofdrolspelers in de West End-productie zullen uit de kleren gaan. De première vindt plaats op 24 juli. Om hier alvast aandacht voor te vragen, is dit weekend een persfoto vrijgegeven waarop de cast naakt rond een piano is te zien.

Jerry Hall draagt hierop slechts een parelketting. Niet dat we veel van haar blote lijf zien: het voormalig model staat slim achter de piano gepositioneerd.

Naast Jerry Hall doen Anita Dobson (60), Jill Halfpenny (33), Sara Crowe (43), Gemma Atkinson (24), Richenda Carey (61), Jill Baker (57) en June Brown (84!)  aan het stuk mee.

Jubileum-editie
Een deel van de dames die in het echte leven voor de kalender poseerden komt volgend jaar met een tweede versie om het tien-jarig jubileum te vieren. De eerste editie bracht ruim 2,3 miljoen euro op voor het Leukemie Fonds.

Voor Jerry Hall is het trouwens niet de eerste keer dat ze naakt op het podium staat. Eerder ging ze al uit de kleren voor haar rol in The Graduate (2001).

Lees ook:Alicia Silverstone tuiniert het liefst naakt
Lees ook:Mick Jagger had een affaire met Angelina Jolie!
Lees ook:Mr. Bean crasht op boom
Lees ook:Kim Kardashian uit de kleren in nieuwe videoclip bound 2 Kanye West (video)
Lees ook:Rowan Atkinson ‘Mr Bean’ krijgt koningklijke onderscheiding

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>