Top-3 celebs die NOOIT drinken

Madonna drinkt geen druppel alcohol.

Veel celebs hebben alle schijn mee. Het lijkt alsof ze een fabulous leven leiden inclusief veel feestjes en teveel booze, tegelijkertijd ogen ze zo gezond als een vis. Hoe doen ze dat toch vraagt menigeen zich af? Het antwoord: schijn bedriegt. Veel celeb’s drinken namelijk nooit een druppel, terwijl ze zich maar al te graag laten fotograferen met een glamourous bottle of Champaign. Zoals de volgende drie celebs:

 

  1. Madonna is een diva, die zich graag laat fotograferen met een fles drank. Maar dat is enkel schone schijn, Madonna drinkt namelijk nooit een druppel. Always in control.
  2. Jennifer Lopez  zwicht niet voor sociaal gewenst gedrag. De vele liefdesperikelen die zij heeft doorstaan hebben haar nooit naar de drank doen grijpen. Het is jaloersmakend hoeveel plezier zij heeft zonder drank. Een voorbeeld voor ons allen!
  3. Bittere noodzaak, maar het is hem toch gelukt! Na jaren van drankmisbruik besloot Ben Affleck om de drank op te geven. Het werd hem dan ook bijna fataal. Echter getuigt het van een flinke portie wilskracht om op elke sociale gelegenheid nee te zeggen tegen drank. RESPECT!

 

Lees ook:Burka voor Madonna?
Lees ook:Top-3 kettingrokers waarvan je het nooit had verwacht!
Lees ook:Lily Allen verschijnt compleet naakt op balkon
Lees ook:Johnny Depp is extreem aan het lijnen
Lees ook:Justin Bieber's moeder was een junk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>