Miley Cyrus provoceert publiek in Londen

 

Miley shockeert publiek!

Enige tijd geleden lag de zangeres nog onder de wol in verband met een allergische reactie op antibiotica, maar nu is Miley terug! En hoe! Tijdens een optreden in Londen in the O2 arena riep de zangeres het publiek op om drugs te gebruiken en waren ook de seksuele toespelingen weer volop aanwezig, meldt Daily Mail. Miley droeg een weinig verhullend pakje met dollarbiljetten erop en leek erop uit om de wereld te laten zien dat ze er weer helemaal bovenop is.

Lees ook:Boeven die Miley Cyrus hebben beroofd zijn opgepakt!
Lees ook:Miley Cyrus ontkent beter te zijn dan Beyoncé
Lees ook:Miley Cyrus doet niet meer aan twerken
Lees ook:Strippers leren Miley Cyrus twerken
Lees ook:Liam Hemsworth dumpt Miley Cyrus

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>