Angelina Jolie leeft alleen nog maar van vogelvoer

Angelina Jolie
Creative Commons License photo credit: Gage Skidmore

Het gaat niet echt goed met de 38-jarige Angelina Jolie. De actrice zou alleen nog maar leven van vogelvoer en zaden. Haar man Brad Pitt maakt zich erg zorgen. Angelina Jolie weegt nog maar 48 kilo en valt de laatste tijd ook vaak flauw. De actrice eet alleen nog maar zaden als chiazaad en vogelvoer en laat groente, fruit en vlees links liggen. Brad Pitt ziet zijn vrouw alleen maar meer vermageren en maakt zich zorgen, aldus National Enquirer.

Lees ook:Brad Pitt en Angelina Jolie plannen huwelijk in UK
Lees ook:‘Angelina stuurde roddels over Jennifer de wereld in om Brad te krijgen’
Lees ook:‘Brad Pitt begrijpt mij’
Lees ook:Brangelina bezoekt een ziekenhuis voor kinderen met kanker
Lees ook:Brad Pitt’s ouders komen bij hem en Angelina wonen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>