Lady Gaga nog steeds drugsverslaafd


photo credit: stephane.c

Lady Gaga rookt nog steeds dagelijks wiet. Op televisie in een promofilmpje vertelde Lady Gaga over haar drugsgebruik. Ze zou dagelijks wiet roken om haar roem te kunnen vergeten. Blowen maakt haar creatief en laat haar voelen alsof ze weer 17 is. Lady Gaga gaf laatst nog een reden aan waarom ze zoveel blowt. De pijn van haar gebroken heup was zo ondraaglijk dat maar liefst 15 joints per dag rookte om maar geen pijn te hebben.

 

Lees ook:Lady Gaga verslaafd aan wiet
Lees ook:Lady Gaga gaat op hielloze pumps door het leven, amazing!
Lees ook:Lady Gaga gaat naar de maan!
Lees ook:Lady Gaga keert terug naar Nederland
Lees ook:Bodyguard Lady Gaga slaat fan tegen grond

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>