Matthew McConaughey eng mager

Je moet wat over hebben voor een rol, als je acteur bent. Maar Matthew McConaughey gaat wel erg ver voor zijn rol in The Dallas Buyers Club. De foto  van een sterk vermagerde McConaughey is gewoonweg eng om naar te kijken.

Als je echt je nieuwsgierigheid niet kunt bedwingen klik dan nu door naar TMZ. De entertainment website heeft een foto geplaatst van de acteur die aankomt op het vliegveld in Los Angeles. De acteur die in Magic Mike nog uit de kleren ging om een geweldig lijf tentoon te spreiden is magerder dan ooit.

Matthew McConaughey zal Ron Woodruff spelen in het ware verhaal over een man die in 1986 de diagnose AIDS krijgt. De homofoob Woodruff gebruikt in de jaren 80 uitermate veel drugs, geen vrouw is veilig voor hem. Met desastreuze gevolgen. Vervolgens ziet hij zich genoodzaakt om medicijnen uit Mexico te smokkelen. Van de doktoren kreeg hij nog drie maanden. Ron Woodruff heeft zijn leven nog met zes jaar weten te rekken. Het filmen zou vandaag beginnen in New Orleans. Wanneer de film in de bioscoop wordt verwacht is nog niet bekend gemaakt.

Lees ook:Matthew McConaughey voor derde keer vader
Lees ook:Magic Mike sluit LA film festival af
Lees ook:Matthew McConaughey: derde kindje op komst
Lees ook:Zo vierden de sterren Independence Day
Lees ook:Jacksons privé-arts mocht geen medicijnen uitschrijven

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>