Tori Spelling krijgt troostgeschenken!


Beverly hills
90210
ster: TORI SPELLING is nog steeds in the picture. Het ene schandaal na het andere achtervolgt haar, ze lijkt er voor geboren te zijn. Sinds de soapserie uit de jaren ’90 lijkt het bergafwaarts te gaan. De ellende blijft haar achtervolgen, maar gelukkig wordt ze bedolven onder de cadeautjes door haar geliefde. Helaas niet zonder reden.

 

Vroeger verkreeg Tori vooral bekendheid door haar vele bezoekjes aan de plastisch chirurg, tegenwoordig zijn haar talloze relaties onderwerp van gesprek. En als kers op de taart ging haar huidige hubby Dean McDermott recentelijk vreemd met de 28-jarige Emily Goodland. Of Tori hem het ooit zal vergeven? De tijd zal het leren. Gelukkig is ze de oppervlakkigheid zelve en doen cadeaus wonderen voor haar. En daarom probeert McDermott een deel van zijn schuld af te lossen door het geven van juwelen en lingerie.

 

 

 

 

Lees ook:Tori Spelling: Het is een jongen!
Lees ook:Hubby van Tori Spelling seksverslaafd
Lees ook:Tori Spelling trouwt opnieuw
Lees ook:Tattoo op penis van lover Tori?
Lees ook:Tori Spelling weegt 49 kilo

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>