Peaches Geldof adoreerde heroïneverslaafde

Peaches Geldof

Beroemd en jong sterven, hoe cliché. De sleutel naar eeuwige beroemdheid. Kijk maar naar sterren als Janis Joplin, Kurt Cobain en Jimi Hendrix. Allemaal supersterren die heel jong stierven aan een overdosis. Zo ook Elliot Smith, waar PEACHES GELDOF  tegen opkeek vlak voor zij stierf. Op het obsessieve af…

 

Elliot Smith, de jong gestorven aan heroine verslaafde Amerikaanse cultzanger was een groot voorbeeld voor Peaches. Een paar dagen voor haar dood bleek dat ze heel veel liedjes van hem luisterde en daar zelfs ruzie over kreeg met haar man. “Look I didn’t realize my phone is full of Elliot’s songs”, hoorde een medepassagier  haar in de metro tegen haar man zeggen aldus de daily mirror.

Enige dagen later werd ze dood in haar huis gevonden.

Lees ook:Peaches Geldof toch overleden aan overdosis drugs?
Lees ook:Naaktfoto’s Peaches Geldof gelekt op Internet
Lees ook:Peaches Geldof in Miss Ultimo-ondergoed (foto’s)
Lees ook:Jenn vecht voor Ben Affleck
Lees ook:Will en Jada Smith uit elkaar?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>