George Clooney toch weer verloofd!

 

George Clooney gaat trouwen!

Het is altijd fijn om te weten dat je familie achter je relatie staat en het allerbeste wil voor jou en je metgezel. Dit is voor celebrities natuurlijk niet anders, zo ook voor acteur George Clooney!

George Clooney is niet langer vrijgezel en windt er geen doekjes om! De filmster heeft zijn Britse vriendin en advocate Amal Alamuddin ten huwelijk gevraagd na slechts zeven maanden daten, meldt Huffington Post.

Zou George zo zeker zijn van zijn relatie door de goedkeuring van zijn familie? Zowel zijn vader als zijn moeder spreken lovende woorden over de nieuwe Mrs. Clooney. Zo wordt de knappe dame slim, briljant en wonderful genoemd.

Voor de familie komt de verloving als een verrassing. Na eerdere mislukte pogingen heeft George meerdere keren gezegd dat hij nooit weer zou willen trouwen, maar voor deze knappe carrièretijger maakt de zestigplusser blijkbaar een uitzondering!

Lees ook:George Clooney at van twee walletjes!
Lees ook:Gaat George Clooney trouwen?
Lees ook:Matt Damon nieuwe gezicht Nespresso
Lees ook:George Clooney look-a-like gezocht!
Lees ook:‘George Clooneys vriendin gaat vreemd met Clarence Seedorf’ (foto’s)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>