Kristen Stewart geeft niks om haar uiterlijk


photo credit: BabyWelcome

Kristen Stewart staat ‘s ochtends niet uren voor de spiegel, ze heeft ook geen idee wat ze met make-up moet. Op premières ziet ze er altijd beeldschoon uit, maar daarbuiten hoeft al die poespas voor haar niet. Alleen wat mascara en eyeliner vindt Kristen prima. Ze ziet zichzelf als een tomboy (een jongensachtig meisje) en wil ook ooit haar hoofd helemaal kaal scheren.
Het doet de The Twilight-ster helemaal niks wat andere van haar vinden, vertelt ze in een interview aan Into The Gloss . Zolang ze maar tevreden is met zichzelf en zich creatief kan uiten. En zo is het!

Kristen Stewart heeft op dit moment een relatie met Robert Pattinson.

Lees ook:Kristen Stewart en Robert Pattinson samen uit eten
Lees ook:Kristen Stewart en Robert Pattinson wonen weer samen
Lees ook:Kristen Stewart straalt in trailer On The Road
Lees ook:Kristen Stewart beantwoordt vraag Nederlandse fan in live chat
Lees ook:Kristen Stewart gaat nu wel erg bloot

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>