reclame tijdens Super Bowl levert Arnold Schwarzenegger 3 miljoen op


photo credit: SPÖ Presse und Kommunikation

 

Arnold Schwarzenegger gaat tijdens de Super Bowl dik cashen. Hij krijgt van het biermerk Bud 3 miljoen als hij tijdens het kijkcijferkanon van de VS reclame maakt voor dat biermerk. Daar kon voormalig gouverneur van Californië natuurlijk geen nee op zeggen.
Niet alleen Arnold Schwarzenegger maakt reclame tijdens Super Bowl, ook Scarlett Johansson en David Beckham hebben zich laten strikken. Scarlett gaat reclame maken voor Sodastream en David voor zijn eigen onderbroeken van H&M.

Tijdens de pauze van de Amerikaanse Super Bowl treden niemand minder dan Bruno Mars en de Red Hot Chili Peppers op. Ruim 110 miljoen Amerikanen kijken naar de populaire finale van het American football.
Vorig jaar trad Beyonce op tijdens de pauze.

Lees ook:Bruno Mars ziet optreden Super Bowl als grote eer
Lees ook:One Direction maakt kans op Best Worldwide Act tijdens MTV VMA
Lees ook:Schwarzenegger twittert over noodlanding
Lees ook:Taylor Swift treedt op tijdens Victoria Secret Show 2013
Lees ook:Beyoncé straalt bij inauguratie President Obama

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>