Katy Perry heeft eindelijk huis van haar en Russell Brand verkocht


photo credit: ellasportfolio

De scheiding is al ruim 2 jaar geleden en toch is het huis van Katy Perry en Russell Brand nu pas verkocht. De twee kochten het huis in 2011 voor ruim 6,5 miljoen dollar en hebben het huis nu voor ruim 5 miljoen dollar verkocht. Een verlies van ongeveer 800.000 dollar, daar voelen ze natuurlijk helemaal niks van.

Russell Brand en Katy Perry trouwden in oktober 2010 en gingen 14 maanden later alweer scheiden. Op dit moment is Katy Perry gelukkig met liefje John Mayer, maar het duurde lang voordat haar liefdesverdriet om Russell weg was.

 

Lees ook:Katy Perry en John Mayer voorlopig niet zwanger
Lees ook:Katy Perry geeft zich bloot
Lees ook:Katy Perry draagt naam van Russell Brand op kont
Lees ook:P Diddy schrijft lied voor huwelijk Katy Perry en Russell Brand
Lees ook:Katy Perry wil striptease van Rihanna

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>