One Direction verwent Belgische fans met nieuwe stunt!

Vanaf vandaag 17 december is One Direction bijzonder aanwezig in België. In de nacht van 16 op 17 december heeft Sony Music Belgium samen met JC Decaux, de allereerste One Direction bushalte (te volgen via #1DBEBusstop )gebouwd.

De Place Louise in Brussel zal gedurende één week de pleisterplaats zijn voor One Direction Fans.

Een groot scherm met muziekclips en fragmenten uit de film, supercoole levensgrote foto’s van de jongens waar je bij kan poseren om daarna je foto’s te sharen op social media. De 1D Busstop wordt ongetwijfeld dé hangout voor de Nederlandse en Belgische fans van de populairste boysband ter wereld. Een plaats om samen te dromen van de concerttournee die volgend jaar van start gaat.

Fans kunnen bewijzen dat ze er echt bij waren door hun Kerstfoto te laten nemen in de 1D Photobooth en daarna te delen via Facebook, Twitter of Instagram. In één van de buitenmuren zal een superleuke tool zitten waarmee je een foto kan nemen van jezelf, poserend op één van de drie One Direction Wallpapers. De dag daarna kan je je foto gaan ophalen op http://smarturl.it/1DBEbusstop om te delen met de hashtag #1DBEXmas….deelnemers maken kans op een exclusieve One Direction Goodie Bag.

En er is meer! Op zaterdag 21 december vertrekt er een exclusieve 1D GUIDED TOUR aan de #1DBEbusstop. Deze bus zal een tour maken door Brussel en de fans rondrijden langs plaatsen waar One Direction reeds geweest zijn wanneer ze in België verbleven.

Hoe kom je aan een armband die recht geeft op een ritje op de bus? Op zaterdag 21 december ga je naar de Fnac-winkel aan Toison D’Or in Brussel (dat is op minder dan 500 meter van de #1DBEbusstop) en koop je één van de One Direction Albums*. Ga met je kasticket naar de ontvangstbalie en je krijgt een armband die toegang geeft tot de 1D Guided Tour!

 

Lees ook:Allerteerste fanbus van One Direction wereldwijd
Lees ook:Gillende meiden One Direction pop-up store Utrecht!
Lees ook:Robert Pattinson date niet met Dree Hemingway
Lees ook:One Direction opent eigen winkel
Lees ook:One Direction fan barst in huilen uit na bezoek pop-up store Utrecht

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “One Direction verwent Belgische fans met nieuwe stunt!

 1. Naomi

  Nouhouhou waarom niet in nl ,weehhhhh

    /   Reply  / 
  1. Lisette Brom Auteur

   Als het een groot succes is in België, duurt het vast niet lang voordat zoiets ook naar Nederland komt!

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>