David Beckham veroorzaakt verkeersongeluk in Los Angeles


photo credit: eamoncurry123

De sexy voetballer David Beckham, ook bekend van de onderbroek reclames van H&M, heeft in Los Angeles een verkeersongeval veroorzaakt. David reed samen met zijn zoontje Brooklyn weg bij hun villa in Beverly Hills en ramde daarbij een andere auto. Of het inderdaad zijn schuld is, moet nog blijken. Hij reed waarschijnlijk te hard achteruit en lette daarbij niet op andere voertuigen. De bestuurder van het voertuig dat geramd is, heeft geen letsel. Allebei de auto’s hebben gelukkig alleen materiële schade. De bestuurder hoeft niet bang te zijn dat de auto niet gerepareerd wordt, met de bankrekening van David Beckham komt dat vast goed.

Ik denk dat David Beckham opnieuw een rijtest moet doen, of in ieder geval beter moet opletten, want in 2011 had hij ook al een verkeersongeluk veroorzaakt. Midden op de snelweg veroorzaakte hij toen een kettingbotsing, gelukkig kwamen ze er toen ook met de schrik vanaf. Vooral als je zoon bij je in de auto zit, moet je extra voorzichtig zijn.

 

Lees ook:Ashton Kutcher betrokken bij aanrijding
Lees ook:Gerard Depardieu aangeklaagd wegens mishandeling
Lees ook:David Arquette gewond door auto ongeluk
Lees ook:David Beckham eenzaam naar Miami
Lees ook:Top Gears Richard Hammond krijgt opnieuw een ongeluk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>