Justin Bieber showt zijn sixpack


photo credit: Cristian da Silva

Niet alleen zijn tienerimago, ook zijn tienerlichaam is hij voorgoed uit. Gister plaatste Justin Bieber een foto op instagram waar hij zijn gespierde lichaam showt aan al zijn fans. Hij ziet er behoorlijk afgetraind uit! Op de foto staat hij samen met zijn trainer, wie hij waarschijnlijk moet bedanken voor zijn sixpack. 3 maanden geleden plaatste Justin Bieber ook een half naakte foto op instagram, maar daar had hij een stuk minder spieren. Hij werkt dus niet alleen hard aan zijn nieuwe singles, maar ook aan zijn lichaam. No pain no gain.

 

Lees ook:Justin Bieber en Selena Gomez weer een stelletje?
Lees ook:Justin Bieber geeft over… op het podium
Lees ook:Justin Bieber investerteert maar liefst ruim miljoen in selfie-applicatie
Lees ook:Justin Bieber opgepakt
Lees ook:Justin Bieber in film Batman versus Superman!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>